Rețeta de pui și vafe umplute se poate face în aproximativ 1 oră și 35 de minute . Pentru 1,84 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acest mic dejun are 769 de calorii , 29 g de proteine și 38 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Foodnetwork necesită lapte, lapte, sare cușer și ardei gras. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 74% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vafe cu rodie și Nutella , Vafe uimitor de pufoase și Mic dejun: Vafe .
Instrucțiuni
1
Pentru vafe: Puneți o tigaie medie la foc mare și ungeți cu puțin ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Roșu Fresno (7 Sau 8 Ardei Iute)
Echipamente pe care le vei folosi
(7 Sau 8 Ardei Iute)
2
Presărați pieptul de pui peste tot cu sare și piper și gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Adăugați ceapa și ardeiul și căleți timp de 2 până la 3 minute. Se condimentează cu chimen și puțină sare și piper. Pieptul de pui se taie marunt si se inglobeaza cu ardeii si ceapa.
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
3 Piept De Pui Dezosati, Fara Piele, Taiati La Jumatate Orizontal
1/4 Ceapa Dulce Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5
Se amestecă bine, apoi se scoate din tigaie și se lasă deoparte la răcit.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Preîncălziți un fier de vafe. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De Vafe
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Într-un castron mare, amestecați făina de porumb, făina, praful de copt, sarea și zahărul. Faceți o groapă în centru și adăugați laptele, untul topit și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Se amestecă cu un tel, lucrând dinspre centru spre exterior pentru a încorpora treptat ingredientele uscate. Acest lucru ajută la evitarea nodulilor. Încorporați amestecul de ardei și pui. Puneți amestecul pe fierul de călcat de vafe și gătiți până când vafele devin umflate și aurii, timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De Vafe
Polonic
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Puneți pe un grătar peste o tavă de foaie și păstrați-l cald în cuptor în timp ce gătiți vafele și puiul (acest lucru le va ajuta și să devină și mai crocante).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
10
Pentru pui și sos: Instalați o stație de pâine cu câte un recipient pentru 1 cană de făină, ouă bătute și pesmet panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
11
Stropiți pieptul de pui cu sare și piper. Apoi ia fiecare dintre pieptul de pui și trece ușor în făină. Înmuiați în ouă apoi acoperiți în panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De Lămâie
12
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare antiaderentă și se pune la foc mediu-mare. Cand este fierbinte se adauga pieptul de pui pane. Gatiti pana devine maro auriu, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte, apoi puneti deoparte sa se scurga pe prosoape de hartie. Ar trebui să rămână aproximativ 3 linguri de ulei, dacă nu se toarnă puțin. Apoi adăugați restul de 3 linguri de făină, praf de usturoi, condimente italiene, praf de ceapă și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui Pâine
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
13
Se amestecă pentru a face un roux și se gătește până când se rumenește, 3 până la 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
14
Adăugați laptele în timp ce amestecați, apoi condimentați bine cu sare și mult piper negru măcinat. Se fierbe până când sosul este ușor îngroșat și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
15
Serviți puiul deasupra vafelor și turnați sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
16
Stropiți cu niște sirop de arțar și serviți cu sos fierbinte Fiery Fieri în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
17
Scoateți tulpinile verzi de ardei iute și despărțiți-le la mijloc pentru a le deschide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
18
Se pune intr-o cratita medie cu ceapa, sare si 1 1/2 cani de apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
19
Se pune la foc mare și se aduce la fierbere. Gatiti pana cand apa s-a evaporat aproape complet, 10 pana la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
20
Pune amestecul intr-un robot de bucatarie si adauga otetul alb. Pulsați de 6 sau 7 ori până când ardeii s-au rupt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb Distilat
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
21
Se toarnă într-o sită peste un bol pentru a se strecura și se folosește spatele unei spatule de cauciuc pentru a stoarce pulpa de ardei iute. Se amestecă nectarul de agave. Răciți sosul iute. Utilizați imediat sau depozitați într-un borcan de sticlă ermetic sau o sticlă pentru a păstra. Face aproximativ 1 cană.