Pui și vafe
Puiul și vafele necesită în jur 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 93G de grăsime, și un total de 1179 calorii. Această rețetă servește 6. 166 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână smântână grea, cimbru, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 87%. Rețete similare sunt Vafe integrale - fără Gluten și vegane aka Wowwy Waffles, Pui și vafe, și Pui și vafe.
Instrucțiuni
Echipament Special: un fier de vafe
Cernem împreună făina, făina integrală de grâu, zahărul, muștarul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Într-un castron separat, amestecați împreună zeama, untul topit și ouăle.
Combinați ingredientele umede, ingredientele uscate și cimbru pentru a forma aluat de vafe.
Puneți aluatul în fierul de vafe, urmând instrucțiunile producătorului. În timp ce fierul de vafe este închis, tăiați orice preaplin cu spatele unui cuțit. Gatiti pana devin aurii.
Serviți vafe fierbinți, acoperite cu pui prăjit fierbinte și o cantitate generoasă de sos fierbinte de cremă Dijon.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare. Între timp, frecați pieptul de pui cu untul clarificat, sarea și piperul.
Așezați puiul cu pielea în jos în tigaia fierbinte. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute pana cand pielea este aurie si crocanta. Întoarceți sânii și gătiți încă un minut. Întoarceți puiul înapoi pe partea pielii și puneți tigaia direct în cuptor. Prăjiți timp de 10 până la 12 minute sau până când sucurile se limpezesc (Vezi nota bucătarului*).
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați puiul să se odihnească câteva minute înainte de feliere (Vezi nota bucătarului**).
Tăiați în diagonală fiecare piept de pui în 3 bucăți.
Într-o cratiță din oțel inoxidabil, combinați smântâna și cimbru. Gatiti la foc mediu-mare pana se reduce cu jumatate.
Se ia de pe foc și se amestecă atât muștarul Dijon, cât și sarea.
Sosul poate fi păstrat într-un recipient acoperit la frigider timp de câteva zile. Reîncălziți la foc blând, amestecând constant.