Pui și tăiței cu aragaz lent Alfredo

Puiul și tăiței cu aragaz lent Alfredo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sos de paste alfredo, anghinare, roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma roșiile uscate la soare, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Slow-Aragaz Ușor De Pui Alfredo, Tocană De Pui Alfredo Cu Aragaz Lent, și Lasagna Alfredo De Pui Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați puiul, anghinarea, sosul de paste și apa.
Capac; gatiti la setare scazuta 5 pana la 6 ore.
Cu aproximativ 25 de minute înainte de servire, amestecați roșiile și tăiței nefierte în amestecul de pui.
Creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când tăiței sunt fragede.
Presărați brânză peste porții individuale.