Pui și tăiței cu aragaz lent Alfredo

Pui și tăiței cu aragaz lent Alfredo
Puiul și tăiței cu aragaz lent Alfredo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sos de paste alfredo, anghinare, roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma roșiile uscate la soare, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Slow-Aragaz Ușor De Pui Alfredo, Tocană De Pui Alfredo Cu Aragaz Lent, și Lasagna Alfredo De Pui Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați puiul, anghinarea, sosul de paste și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
AnghinareAnghinare
Pui întregPui întreg
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Capac; gatiti la setare scazuta 5 pana la 6 ore.
3
Cu aproximativ 25 de minute înainte de servire, amestecați roșiile și tăiței nefierte în amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Pui întregPui întreg
PastePaste
4
Creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când tăiței sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
5
Presărați brânză peste porții individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Chianti. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții5
Scor De Sănătate13
Revista