Pui și legume fierte în sos de arahide

Pui și legume fierte în sos de arahide
Puiul și legumele fierte în sos de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 949 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, cayenne, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Pui fiert în sos de alunițe de arahide, Pui asiatic și legume cu sos picant de arahide, și Fidea de grâu integral (sau Soba) cu sos de arahide, pui și legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Dacă utilizați arahide, amestecați într-un robot de bucătărie până când formează un unt, 2 până la 3 minute. Puneți untul de arahide proaspăt sau borcan într-un castron și bateți treptat în 1 1/2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
ArahideArahide
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Pat de pui uscat și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SareSare
3
Încălziți uleiul într - o oală grea rezistentă la cuptor de 4 până la 5 litri (cu un capac etanș, pentru utilizare ulterioară) la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi pui brun, neacoperit, în 3 sau 4 loturi, fără aglomerare, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați puiul într-un castron ca rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de grăsime din oală, apoi se adaugă ceapa și ardeiul gras și saut, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se adauga usturoiul si saut-ul, amestecand, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
7
Se amestecă amestecul de unt de arahide, rămânând 1 1/2 căni de apă, roșiile cu suc, cayenne (după gust), sare și pui cu orice sucuri acumulate în castron și se aduce la foc mic. Acoperiți oala cu capac, apoi fierbeți puiul în mijlocul cuptorului până se înmoaie, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Unt De ArahideUnt De Arahide
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Pui întregPui întreg
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Transferați puiul cu clești într-un vas mare (4 litri) și păstrați-l cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
9
Se amestecă cartofii și napii în sos și se fierbe deasupra aragazului, neacoperit, până când legumele sunt fragede, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
NapNap
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
10
Transferați legumele fierte cu o lingură cu fante în vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
11
Sosul se fierbe, neacoperit, amestecând, până se reduce la aproximativ 4 căni, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
12
Se ia de pe foc și se amestecă spanacul, apoi se lasă să stea, parțial acoperit, până când spanacul este ofilit, 2 până la 3 minute. Condimentează cu sare dacă este necesar, apoi lingură peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SpanacSpanac
SareSare
1
* Puiul poate fi fiert în sos (fără legume) cu 1 zi înainte. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Reîncălziți puiul în sos, apoi transferați puiul în vasul de servire înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista