Reteta de pui și cârnați Jambalayan este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 569 calorii, 39G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, ceapă, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Pui și cârnați Jambalaya, Cârnați Și Pui Jambalaya, și Pui și cârnați Jambalaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați făină, condimente Creole și cimbru în punga de cuptor Reynolds; se agită pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați punga în tigaie de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați pui, cârnați, roșii, orez, ardei gras și ceapă în punga cuptorului; întoarceți de mai multe ori pentru a acoperi ingredientele cu condimente. Aranjați ingredientele în strat uniform în pungă. Rabatați sacul deschizându-l de două ori pentru a-l ține deschis; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Bulion cu microunde într-un castron mediu sigur pentru microunde sau ceașcă de măsurare timp de aproximativ 2 minute la putere mare până când bulionul este foarte fierbinte. Se toarnă cu grijă sau se toarnă ambele ingrediente în punga cuptorului. Desfaceți cu atenție deschiderea sacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Polonic
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Închideți geanta cu cravată din nailon.
7
Tăiați șase fante de 1/2 inch în partea de sus. Puneți capetele pungii în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți 30 până la 35 de minute, până când puiul citește 77° pe termometrul pentru carne și orezul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați să stea 5 minute. Tăiați cu atenție partea superioară a sacului deschis; Se amestecă cu racletă de cauciuc sau lingură.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De Copt
10
Garnisiți porțiile cu ceapă verde tocată și adăugați sos fierbinte, dacă doriți.