Pui și cartofi dulci coaceți

Pui și cartofi dulci coaceți
Pui și cartofi dulci coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 321 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, scorțișoară măcinată, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară De Afine ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 75 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 90%. Rețete similare includ Chiftele de pui Parmigianan și cartofi dulci tăiței coace, Cartofi Dulci Cu Cartofi Dulci, și Dulce și picant cartofi dulci coace.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Amestecați mărul, cartofii dulci, ceapa, nucșoara, scorțișoara, ghimbirul, sarea și piperul împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se toarnă într-un vas de copt și se așează pieptul de pui deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz la os și sucurile se limpezesc, 45 până la 60 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate27
Revista