Pui Învelit În Șuncă De Sud-Vest
Puiul învelit în șuncă de Sud-Vest este un fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 431 calorii, 31g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fâșii de slănină, sare condimentată, ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 45%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Rulouri de pui și slănină din sud-vest, Southwest Ranch Pui Bacon Club Pizza, și Pui Învelit În Slănină.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți slănina la foc mediu până când este gătită, dar nu crocantă.
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge;păstrați cald. Aplatizați puiul la 1/4 in. grosime.
Presărați pieptul de pui cu sare condimentată. Într-un castron, combinați crema de brânză, ardeii iute și usturoiul.
Întindeți jumătate din amestec pe fiecare piept de pui.
Rulați puiul și înfășurați cu două benzi de slănină; fixați cu scobitori.
Puneți puiul într-un vas de copt uns cu 4-1/2 cani.
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 45 minute. Acoperiți și coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când sucurile de pui curg limpede. Aruncați scobitorii înainte de servire.