Pui În Stil Marsala
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul în stil Marsala. Această rețetă servește 4 și costă 2,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 311 calorii. Dacă aveți la îndemână pre - ciuperci, cimbru, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Pui Marsala, și Pui Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Tăiați în bucăți de 2 inci.
Combinați făina, sarea și piperul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pui; sigilați și agitați pentru a acoperi.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Combinați bulionul și următoarele 6 ingrediente într-un castron mic.
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ciuperci; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați amestecul de bulion; aduceți la fierbere. Gatiti la foc mediu-mare 4 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu. Se amestecă untul. Lingură peste pui.