Pui În Sos De Pere
Sos de pui în pere ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,37 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 629 de calorii , 55 g de proteine și 36 g de grăsime per porție. Dacă aveți la îndemână fâșii de slănină, apă, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 46% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Sos de pere cu cardamom și ghimbir (și unt de pere) , Pulpe de pui cu sos de pere și praz și Pui crocant cu sos de pere picant și afine .
Instrucțiuni
Stropiți puiul cu sare și piper. Într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți puiul în ulei 5-6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne atinge 170°.
Între timp, într-o cratiță mare, gătiți baconul până devine crocant.
Scurgeți, rezervând 1 lingură picături; pune slănină deoparte. Amestecați treptat bulionul în picurare, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se aduce la fierbere. Se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute.
Adăugați pere; se intoarce la fierbere. Se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute sau până când perele sunt fragede.
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; adăugați arpagicul. Se amestecă treptat în sosul de pere; aduce la fierbere. Gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până când se îngroașă și clocotește. Se amestecă slănină.