Pui în sos de ciuperci

Pui în sos de ciuperci
Puiul în sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.97 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 373 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de fâșii de slănină, smântână, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Blini de pui și ciuperci cu sos cremos de ciuperci, Pui în sos de ciuperci pentru patru, și Pui cu sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-un 3-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Combinați supa și smântâna; se toarnă peste pui. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Pui întregPui întreg
SupăSupă
3
Se presară cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista