Pui în sos de ciuperci
Puiul în sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.97 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 373 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de fâșii de slănină, smântână, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Blini de pui și ciuperci cu sos cremos de ciuperci, Pui în sos de ciuperci pentru patru, și Pui cu sos de ciuperci.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-un 3-qt. aragaz lent.
Combinați supa și smântâna; se toarnă peste pui. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când puiul este fraged.