Pui în sos cremos de tigaie
Puiul în sos cremos de tigaie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 272 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de brânză cremă philadelphia, pătrunjel, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați O tigaie de pui cremos și orez, One-Pan Cremos Salsa Verde De Pui, și Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați pui; gătiți 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte (165 grade F).
Scoateți puiul din tigaie, rezervând picături în tigaie. Acoperiți puiul pentru a se încălzi.
Adăugați bulion în tigaie; se amestecă pentru a răzui bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei.
Adauga crema de branza; gatiti 2-3 minute sau pana cand crema de branza se topeste si sosul incepe sa se ingroase, amestecand constant cu tel de sarma.
Întoarceți puiul în tigaie; întoarceți-vă pentru a acoperi ambele părți ale puiului cu sos. Gatiti 2 minute sau pana cand puiul este incalzit.