Pui În Cremă De Busuioc

Pui În Cremă De Busuioc
Puiul în cremă de busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă דל פחמימות,ă are 502 calorii, 32g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,97 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ardei pimento, unt, frișcă grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare includ Pui în cremă de busuioc, Pui cu sos de cremă de busuioc, și Pui În Sos De Cremă De Busuioc.

Instrucțiuni

1
Așezați laptele și firimiturile de pâine în boluri separate, puțin adânci. În tigaie, încălziți untul sau margarina la foc mediu. Înmuiați puiul în lapte, apoi acoperiți cu firimituri. Gatiti in unt sau margarina, pe ambele parti, pana cand sucurile se limpezesc (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UntUnt
Pui întregPui întreg
LapteLapte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Îndepărtați și păstrați cald.
3
Adăugați bulion în tigaie. Aduceți la fierbere la foc mediu și amestecați pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă smântâna și pimentos; se fierbe și se amestecă timp de 1 minut. Reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
BulionBulion
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați parmezan, busuioc și piper. Se amestecă sosul și se gătește până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PiperPiper
BusuiocBusuioc
SosSos
5
Se toarnă amestecul peste pui și se servește!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg

Echipamente

DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista