Pui Yakitori Castron De Orez
Bolul de orez Yakitori de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 434 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.0 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, oțet de orez, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Yakitori Castron De Orez, Cha Cha Bowl (pentru pui Mexican și castron de orez cu fasole neagră) - Soraya Darabi și Alexan Andrzejewski – 50 de femei schimbătoare de jocuri în mâncare, și Thai busuioc pui orez castron cu Lemongrass nucă de cocos orez.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Combinați sosul de soia și următoarele 4 ingrediente (prin bulion) într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 3 minute.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă sau wok la foc mediu-mare.
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați coapsele de pui în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Transferați pe o placă de tăiere; se răcește ușor.
Tăiați în benzi (1 inch).
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare; adăugați restul de 1 linguriță de ulei în tigaie.
Adăugați mazărea de zăpadă și ceapa; sotati 2 minute.
Adăugați amestecul de sos de soia și puiul în tigaie; gătiți 2 minute sau până când lichidul este siropos și puiul este bine încălzit, amestecând frecvent.
Așezați 1 cană de orez în fiecare dintre cele 4 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare porție cu 1 cană de amestec de pui.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.