Pui Ușor Parmezan Coace
Ușor de pui Parmezan coace este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 373 calorii, 38g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți brânză mozzarella, usturoi, crutoane de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Ușor parmezan pui degetele și parmezan pui Wraps, Parmezan Pui Coace, și Parmezan Pui Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Înveliți fundul unei farfurii cu caserole de 9x13 inci cu ulei de măsline și presărați cu usturoi și fulgi de ardei roșu fierbinte.
Aranjați pieptul de pui în partea de jos a vasului și turnați sosul marinara peste pui.
Se presară busuioc peste sosul marinara și se acoperă cu jumătate de brânză mozzarella, urmată de jumătate de parmezan.
Se presară pe crutoane, apoi se acoperă cu brânza mozzarella rămasă și parmezanul rămas.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza și crutoanele se rumenesc și puiul nu mai este roz în interior, aproximativ 35 de minute până la o oră, în funcție de forma și grosimea sânilor de pui. Un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a pieptului de pui trebuie să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).