Ușor de pui Parmezan coace este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 373 calorii, 38g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți brânză mozzarella, usturoi, crutoane de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Ușor parmezan pui degetele și parmezan pui Wraps, Parmezan Pui Coace, și Parmezan Pui Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înveliți fundul unei farfurii cu caserole de 9x13 inci cu ulei de măsline și presărați cu usturoi și fulgi de ardei roșu fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
3
Aranjați pieptul de pui în partea de jos a vasului și turnați sosul marinara peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se presară busuioc peste sosul marinara și se acoperă cu jumătate de brânză mozzarella, urmată de jumătate de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Se presară pe crutoane, apoi se acoperă cu brânza mozzarella rămasă și parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Crutoane
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza și crutoanele se rumenesc și puiul nu mai este roz în interior, aproximativ 35 de minute până la o oră, în funcție de forma și grosimea sânilor de pui. Un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a pieptului de pui trebuie să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele