Pui Suiza Chilaquiles este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1216 calorii, 54g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea, ceapa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza siropul de agave, puteți urma acest fel principal cu Skinny Berry Plăcintă Milkshake ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pui Tras Suiza Sammies, Pui Tras Suiza Sammies, și Pui Suiza Cornbread Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pulverizați tortilele și prăjiți până devin aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Scoateți și puneți deoparte. Creșteți temperatura cuptorului la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Char ardeii peste tot pe arzător stovetop gaz sau sub broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Se pune într-un castron, se acoperă și se răcește pentru a se manipula. Cojiți și semănați ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Îmbrăcați tomatillos, usturoiul și ceapa cu uleiul și prăjiți până când sunt carbonizate și fragede. Se răcește ușor și se îndepărtează pielea de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Pepitele
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
7
Procesați tomatillos, usturoi, ceapă, poblanos, miere, chimen, cilantro, suc de lămâie și puțină sare și piper în sos/salsa destul de neted. Gust pentru a ajusta condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Avocado Hass Ușor Piure
Cum Ar Fi Pepitele
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri De Ulei Vegetal
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dientes De Ajo
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Se adaugă într-o oală și se amestecă bulionul de pui, se aduce la foc mic, se amestecă crema și apoi se adaugă puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Umpleți o farfurie cu caserole cu fâșiile crocante de tortilla și acoperiți cu jumătate din brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Benzi
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
10
Răspândiți în jurul întregului pui și sos cremos și acoperiți cu brânza rămasă. Reveniți la cuptor și coaceți caserola până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Îndepărtați și acoperiți cu inele de ceapă roșie feliate și mai multe frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
12
Puneți puiul curățat într-o oală pe un pat de frunze de dafin, morcovi, usturoi, lămâie, ceapă, țelină și pătrunjel. Umpleți oala pentru a acoperi puiul până sus cu aproximativ 12 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Se presară cu sare și se aruncă câteva boabe de piper. Aduceți apa la fierbere scăzută, apoi gătiți ușor la foc mic timp de aproximativ 1 oră, întorcând puiul ocazional. Opriți focul și lăsați puiul să se răcească complet în propriile sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Scoateți puiul și separați carnea de piele și oase. Strecurați și rezervați toate lichidele de gătit.