Pui sub cărămidă
Pui sub o cărămidă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 640 calorii, 36g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 4,95 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți sare kosher și negrupiper, skin-on, amestec de condimente berbere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui Sub Cărămidă, Pui sub cărămidă, și Pui De Cărămidă.
Instrucțiuni
Așezați puiul, cu pielea în jos, între 2 foi de folie de plastic și aplatizați la o grosime de 1/2 inch, folosind un sucitor sau o parte plană a unui ciocan de carne.
Presărați puiul cu amestec de condimente Berbere și cantitatea dorită de sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați puiul, părțile pielii în jos și acoperiți fiecare cu o cărămidă învelită în folie de aluminiu. Gatiti 5 minute sau pana cand pielea este foarte crocanta si puiul este aproape gata.
Îndepărtați cărămizile, răsturnați puiul și gătiți 1 minut sau până când puiul este gata.
Transferați într-un vas de servire și lăsați să stea 5 minute.
Pui sub o salată de cărămidă: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor. Aruncați 6 căni (10 oz.) verdeață mixtă pentru bebeluși cu vinaigretă de bază. Feliați puiul și puneți-l peste salată.