Pui sotat cu vinetă de șalotă-ierburi
Puiul sotat cu vinaigretă de șalotă-ierburi este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,52 USD pe porție. O porție conține 166 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de vin sherry, șalotă, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cod negru saut, cu vinaigrette de șalotă-lămâie și ierburi proaspete, Cod negru sotat cu vinaigretă de șalotă-lămâie și salată proaspătă de ierburi, și Salată de plante de grădină cu vinetă prăjită de șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul, șalotele rase și 4 lingurițe de ulei într-un castron mare; aruncați. Refrigerați cel puțin 3 ore și până la 8 ore.
Aduceți 1/3 cană de șalotă tocată, oțet și 2 linguri de apă pentru a fierbe într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se fierbe 1 minut. Reduceți focul la mediu; fierbeți până când șalotele sunt moi, aproximativ 1 minut.
Bateți în 5 linguri ulei, pătrunjel, coriandru, miere și 2 linguri apă. Sos de sezon cu sare și piper. Pune deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Se adaugă șalotele tocate rămase;saut aproximativ 3 minute.
Transferați în castron mic.
Încălziți 1 lingură de ulei în aceeași tigaie.
Presărați puiul cu sare și piper. Lucrând în 2 loturi, adăugați pui în tigaie; saut până la fiert, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul pe tabla de tăiat.
Tăiați pe diagonală în felii groase de 1/2 inch. Împărțiți puiul în 6 farfurii.
Se presară cu șalotă saut. Aduceți sosul la foc mic. Se pune lingura peste pui si se serveste.