Pui Simplu Fript
Puiul fript simplu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 884 calorii, 74G de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână piper, pui, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Pui Simplu Fript, Pui Simplu Fript, și Pui Simplu Fript.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Se încălzește cuptorul la 450 F.
Așezați un raft într-o tigaie mare rezistentă la cuptor sau într-o tigaie mică. Clătiți puiul în interior și în exterior și uscați-l.
Se pune în tigaie. Puneți aripile sub pui, de parcă și-ar pune brațele în spatele capului. Frecați uleiul peste piele.
Se presară cu 1/2 linguriță de sare și piper. Aruncați sarea rămasă în cavitate. Prăjiți timp de 20 de minute.
Adăugați 1 cană de apă și prăjiți până când puiul este gătit și carnea coapsei înregistrează 180 F pe un termometru pentru carne, cu aproximativ 40 de minute mai mult. Folosiți o spatulă pentru a slăbi puiul. Cu un teanc de prosoape de hârtie în fiecare mână, transferați-l pe o tăietură.
Lăsați-l să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de a sculpta. Dacă faceți un sos de tigaie, rezervați picăturile.