Pui prăjit tatsutage al lui Susan Feniger cu maioneză picantă Yuzu

Pui prăjit tatsutage al lui Susan Feniger cu maioneză picantă Yuzu
Puiul prăjit tatsutage al lui Susan Feniger cu maioneză picantă Yuzu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 898 calorii, 51G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $ 4.24 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare kosher, făină, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tatsutage pui prăjit cu maioneză picantă Yuzu, Toastul Kaya al lui Susan Feniger, și Găluștele ucrainene de spanac ale lui Susan Feniger.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați sosul de soia, mirinul, oțetul de vin de orez, mierea, usturoiul și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați bucățile de pui și aruncați pentru a le acoperi cu marinada. Acoperiți vasul, puneți-l la frigider și lăsați puiul să se marineze 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Pulverizați o foaie de copt cu spray de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De MăslineSpray De Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Scoateți bucățile de pui din marinată și aranjați-le, cu pielea în sus, pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți timp de 30 de minute sau până când sucurile se limpezesc când puiul este înțepat cu vârful unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Transferați puiul pe o farfurie și lăsați-l deoparte să se răcească în timp ce pregătiți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Într-un castron mediu, amestecați făina universală, făina de orez, furikake și sarea. Bateți încet în apa spumantă până când aveți un aluat ușor și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Apă SpumantăApă Spumantă
Făină De OrezFăină De Orez
FurikakeFurikake
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Umpleți o oală cu fundul greu adânc de 5 până la 6 inci cu suficient ulei de canola pentru a ajunge la jumătatea părților laterale. (Amintiți-vă, uleiul se va extinde și va crește pe măsură ce se încălzește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Încălziți uleiul la foc mediu timp de 4 până la 5 minute, sau până când o picătură de aluat plutește imediat și un termometru de prăjit înregistrează 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
Puneți niște făină universală într-un castron puțin adânc. Înveliți fiecare bucată de pui cu făina, atingând orice exces, apoi înmuiați puiul făinat în aluat. Lucrând în loturi, aruncați puiul bătut în uleiul fierbinte și prăjiți timp de 2 până la 3 minute, până se rumenesc. Amintiți—vă, puiul este deja gătit-pur și simplu prăjiți pentru a crea o coajă crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Scoateți puiul din ulei și scurgeți-l pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
12
Serviți imediat, cu maioneza picantă yuzu alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
YuzuYuzu

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista