Pui Prăjit Cu Ierburi Și Mămăligă
O porție conține 65 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 53. Dacă 19 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., puiul prăjit cu ierburi și mămăliga ar putea fi un extraordinar fără gluten rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pui prăjit, pansament toscan, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 53 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piept de pui cu crustă de Pesto de roșii uscate la soare peste mămăligă cremoasă din plante, Pui prăjit cu Polentan și smochine braconate Balsamic, și Caponatan Și Mămăligă Din Plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă primele 5 ingrediente; periați puiul într-un vas de copt de 13x9 inci.
Coaceți 1-1 / 2 ore sau până când puiul este gata (165F), ungând ocazional cu sucuri în fundul vasului de copt.
Scoateți din cuptor; capac. Pune deoparte.
Aduceți lapte și sare doar pentru a fierbe în cratiță pe căldură medie, amestecând ocazional. Adăugați graual făină de porumb, amestecând constant; gatiti si amestecati la foc mic 5 min.
Adăugați brânză și ceapă; gatiti 2 pana la 3 min. sau până când brânza este topită, amestecând constant. Lingura pe platou. Sus cu pui.