Pui prăjit cu anghinare și paste

Pui prăjit cu anghinare și paste
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit cu anghinare și Pastan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 495 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sferturi de inimă de anghinare marinată, cățel de usturoi, cavatappi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vinete prăjite cu sos de zară, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Pește alb prăjit cu midii, lăstari de varză și smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți anghinarea într-o strecurătoare peste un bol, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Presărați puiul cu sare și piper; se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați pui; saut 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 1 minut. Se amestecă marinada de anghinare rezervată și vinul, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și amestecați anghinare, paste, măsline și roșii. Gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista