Pui Prăjit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați puiul prăjit. Această rețetă face 4 porții cu 1206 calorii, 79G de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână sare kosher, praf de usturoi, pudră de ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de arahide ar putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Caramele De Arahide Sărate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Jamaican Jerk, pătlagină prăjită și macadamia de nucă de cocos quinoa prăjită, Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, și Cuptor Fried Chicken-picant Cuptor fried chicken este sigur de a vă rugăm să Toți oaspeții dumneavoastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți bucățile de pui într-un castron mare. Acoperiți puiul cu apă cu 1 inch; adăugați 1 lingură de sare pentru fiecare litru de apă folosit. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Într-un platou mare de mică adâncime, amestecați făina, praful de usturoi, pudra de ceapă, boia și cayenne până se amestecă bine; condimentează generos cu sare și piper. Într-un alt platou combinați Zara și sosul fierbinte; condimentează cu sare și piper.
Scurgeți puiul și uscați-l. Dragați bucățile, câteva la un moment dat, în amestecul de făină, apoi înmuiați-le în zară; dragați-le din nou în făina condimentată. Puneți deoparte și lăsați puiul să se odihnească în timp ce încălziți uleiul.
Puneți aproximativ 3 centimetri de ulei într-o oală mare adâncă; nu ar trebui să vină mai mult de jumătate. Aduceți uleiul până la 375 grade F la foc mediu. Lucrând în loturi, adăugați cu grijă bucățile de pui 3 sau 4 la un moment dat. Se prăjesc, întorcând bucățile o dată, până se rumenesc și se fierb, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din ulei și așezați-l pe un suport pentru a se scurge; repetați cu piesele rămase.