Pui Prăjit
Reteta de pui prăjit ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 50 minute. Această rețetă face 16 porții cu 219 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zară, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Pui Jamaican Jerk, pătlagină prăjită și macadamia de nucă de cocos quinoa prăjită, Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, și Cuptor Fried Chicken-picant Cuptor fried chicken este sigur de a vă rugăm să Toți oaspeții dumneavoastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați puii întregi în 4 sâni, 4 coapse, 4 picioare și 4 aripi și dați deoparte.
Preîncălziți uleiul, fie într-o tigaie grea pe aragaz, fie într-o friteuză, la 325 grade F.
Într-un castron mare, combinați făina, sarea, piperul negru, praful de usturoi, praful de ceapă și piperul de cayenne până se amestecă bine. Pune deoparte.
Turnați laptele de unt într-un alt bol suficient de mare pentru ca puiul să fie scufundat în laptele de unt.
Pregătiți-vă stația de dragare.
Puneți puiul într-un castron. Pe lângă asta, castronul tău cu lapte bătut, și pe lângă asta, amestecul tău uscat.
Luați-vă sânii, curățați-i ușor cu amestecul de făină, apoi înmuiați-i în laptele de unt până când sunt acoperiți, apoi așezați-i în amestecul de făină.
Luați sânii care se află în amestecul de făină și împingeți agresiv amestecul de făină în puiul umed. Asigurați-vă că puiul în foarte bine acoperite, sau nu va atinge crusta și criza pe care il cautati. Așezați ușor sânii în uleiul fierbinte.
Apoi, repetați pașii de dragare cu celelalte bucăți de pui în această ordine: coapsa, piciorul, apoi aripa.
Când așezați ultima aripă în friteuză, ar trebui să aveți 16 bucăți de pui în ulei. Setați un cronometru timp de 15 minute.
După 15 minute, luați un termometru cu sondă și verificați temperatura unui sân. Dacă citește 180 de grade F, tot puiul tău este gata. (Rețineți că va continua să gătească după ce a fost scos din friteuză.)
Scoateți puiul din ulei și lăsați-l să se scurgă timp de 5 minute.
Se lasă să se răcească încă 10 minute înainte de servire.