Pui Piccata
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 100 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Un amestec de bulion de pui, suc de lămâie, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui Piccata, Pui Piccata, și Pui Piccata.
Instrucțiuni
Condimentează puiul cu sare și piper și presară cu 1 lingură de făină.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până la foarte fierbinte; gătiți cotletele până la opac pe tot parcursul, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Transferați cotletele pe o farfurie. (Rezervați tigaia.) Reduceți căldura sub tigaie la mediu.
Adăugați uleiul de linguriță rămas și usturoiul în aceeași tigaie; gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Bateți împreună bulionul, sucul de lămâie și 1 linguriță de făină și adăugați în tigaie. Se fierbe sosul până se reduce și se îngroașă, 2 până la 3 minute. Se amestecă oțetul, pătrunjelul și caperele. Rotiți în unt până când sosul este strălucitor și ușor îngroșat.
Serviți puiul cu sosul. Aruncați rucola și coaja de lămâie proaspăt rasă cu o ușoară picătură de ulei de măsline; condimentați după gust cu sare și piper, împrăștiați peste pui.
Serviți cu paste sau cartofi după dorință.