Pui picant la grătar și ceapă verde
Puiul picant la grătar și ceapa verde este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 288 calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,5 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, jumătăți de piept de pui, boia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pulpe de pui picante-citrice la grătar cu porumb și ceapă verde, Ceapă verde la grătar cu sparanghel picant și Hoisin, și Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Bateți uleiul, sosul fierbinte, mierea și boiaua în vasul de plăcintă din sticlă de 9 inci pentru a se amesteca. Se toacă 1 ceapă verde; se amestecă în marinată.
Transferați 2 linguri de marinată într-un castron mic și rezervați.
Adăugați puiul la marinată în vasul de plăcintă și întoarceți-l la strat.
Lăsați să stea 10 minute, întorcându-se ocazional.
Presărați puiul și ceapa verde întreagă rămasă cu sare. Pui la grătar și ceapă întreagă până când puiul este gătit și ceapa se înmoaie, întorcându-se ocazional, aproximativ 10 minute.
Transferați puiul și ceapa în farfurii.
Stropiți cu 2 linguri de marinată rezervate.