Pui Picant De Migdale
Pui de migdale picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 610 calorii, 34G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Mergeți la magazin și ridicați migdale decolorate, pui, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare sunt Tocană picantă de pui și migdale, Sos de migdale neted și picant, și Creveți picant cu sos de usturoi-migdale.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă puiul și se sotează aproximativ 10 minute, sau până se rumenesc ușor pe toate părțile.
Scoateți puiul din tigaie și puneți-l într-un vas de copt de 9x13 inci. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
La tigaie se adaugă jeleu, muștar, migdale, zahăr, suc și scorțișoară. Se amestecă împreună și se gătește la foc mediu, amestecând constant, până se dizolvă jeleul.
Se toarnă amestecul peste pui.
Acoperiți vasul și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Scoateți capacul și coaceți încă 10 minute sau până când puiul este gătit (nu mai este roz în interior).