Pui Picant De Avocado

Puiul picant de Avocado necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 285 calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, jumătăți de piept de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Picantă De Pui Și Avocado, Enchiladas Picante De Pui Cu Avocado, și Salată picantă de pui, Avocado și Mango.
Instrucțiuni
Se amestecă 1 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper negru și piper cayenne împreună într-un castron mic; frecați uniform în pieptul de pui.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți puiul în uleiul încălzit până când nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, 5 până la 7 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Se amestecă ceapa, sucul de lămâie și avocado împreună într-un castron; condimentează cu sare și piper. Lingurați peste pieptul de pui pentru a servi.