Pui Parmezan Coace
Pui la copt cu parmezan este un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35 g de proteine, 18 g de grăsimi și un total de 476 de calorii. Pentru 1,83 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 83 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Un amestec de jumătăți de piept de pui, brânză parmezan, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 63%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coace de pui cu parmezan, Coace de pui cu parmezan și Coace de pui și legume cu parmezan.
Instrucțiuni
Încinge cuptorul la 375 de grade F.
Turnați sosul într-o tavă de copt de 13 x 9 x 2 inci. Se amestecă jumătate din parmezan.
Adăugați puiul și întoarceți-l pentru a acoperi.
Coaceți timp de 30 de minute.
Se presara cu branza mozzarella si parmezan ramas.
Coaceți timp de 5 minute sau până când puiul este gătit.
Serviți puiul și sosul împreună cu pâinea prăjită.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Vinul Barbera
Pui parmezan poate fi combinat cu Chianti, Montepulciano și Vin Barbera. Când puiul este combinat cu sos de roșii și brânză, se poate descurca cu un vin roșu ușor sau mediu. Deoarece acesta este un fel de mâncare italo-american, am mers pe vinuri italiene. Cecchi Chianti Classico cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Cecchi Chianti Classico]()
Cecchi Chianti Classico
Chianti Classico este vinul emblematic al familiei Cecchi. Vinul se caracterizează printr-o culoare roșu rubiniu intens, care tinde spre granit odată cu învechirea. La gust, este armonizat de o aromă uscată, plină. La nas este plin, bogat si vinos, caracterizat prin note de violete.