Pui marinat în stil Indian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 505 calorii, 40g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, conserve de piersici, chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Iaurt Marinat Indian Condimentat Pui La Gratar, Pui În Stil Indian, și Pui BBQ în stil Indian.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 10 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Combinați amestecul de conserve și puiul într-o pungă de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați la frigider 2 ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți puiul din pungă; rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Presărați puiul uniform cu sare; așezați puiul pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătați 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Combinați sosul rezervat și 1 cană de apă într-o cratiță medie la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 3/4 cană (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Serviți sosul peste pui și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper