Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Latin și oala de orez. O porție conține 1035 calorii, 42G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,09 USD pe porție. Un amestec de smântână, stafide aurii, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până orez alb ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Pui și orez în stil Latin, Pui și orez în stil Latin, și O oală Ranch pui și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un vas mediu la foc mediu, adăugați ulei de măsline extravirgin și unt. Când untul se topește în ulei, adăugați puiul tăiat. Condimentează puiul cu sare și piper. Amestecați și rumeniți ușor puiul, apoi adăugați orezul și gătiți încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați bulion de pui, condimente de pasăre, condimente Sazon, sos de roșii și stafide. Aduceți stocul la fierbere rapidă, 2 sau 3 minute. Când lichidul fierbe, reduceți focul la minim și gătiți 13 până la 15 minute, până când orezul este fraged, dar încă puțin mestecat în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul Goya
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
În timp ce orezul și puiul funcționează, pregătiți salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dientes De Ajo
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Combinați toate ingredientele într-un castron mic și reglați sarea și sosul fierbinte, după gust. Apoi pregătiți smântâna de Avocado și usturoi adăugând toate ingredientele într-un robot de bucătărie și procesând până la neted. Reglați condimentele, apoi transferați într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Sezonul Goya
1 Ardei Arbol Uscat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De Verjuic
5
Se amestecă 1/2 cană de salsa de măsline și piper pregătită în amestecul de pui și orez. Opriți focul și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Aluat De Pâine De Porumb
Dientes De Ajo
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Serviți orezul Latin pregătit și puiul în boluri puțin adânci, cu linguri de salsa și cremă de avocado pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dientes De Ajo
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Serviți orice salsa și smântână rămase cu pătlagină și chipsuri de porumb pentru scufundare și scooping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)