Pui La Grătar În Stil Lexington

Lexington stil de pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 562 calorii, 42G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, pui tăiați, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pui La Grătar În Stil Lexington, Slaw Roșu În Stil Lexington, și Slaw De Grătar În Stil Lexington.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente până se amestecă.
Puneți jumătate din fiecare amestec de oțet și pui într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; sigilați. Repetați procedura cu amestecul de oțet rămas și puiul, plasându-l într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar separat. Se răcește puiul cel puțin 2 ore sau până la 8 ore, întorcându-se ocazional.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
35 până la 40 de minute sau până se termină, întorcându-se ocazional.
* 8 jumătăți de piept de pui jupuite și dezosate și 8 coapse de pui jupuite și dezosate pot fi înlocuite cu pui întregi. Se răcește în marinadă cel puțin 1 până la 2 ore, întorcându-se ocazional. Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până la finalizare.