Pui La Grătar În Stil Lexington
Puiul la grătar în stil Lexington este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 562 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1341 de fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei vegetal, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Slaw Roșu În Stil Lexington, Salată De Grătar În Stil Lexington, și Umăr de porc tras cu sos dip în stil Lexington pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente până se amestecă.
Așezați jumătate din amestecul de oțet și pui într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; sigiliu. Repetați procedura cu amestecul de oțet rămas și puiul, plasându-l într-o pungă separată de congelator din plastic cu fermoar. Se răcește puiul cel puțin 2 ore sau până la 8 ore, întorcându-se ocazional.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
35 până la 40 de minute sau până când se termină, întorcându-se ocazional.
* 8 jumătăți de piept de pui jupuite și dezosate și 8 pulpe de pui jupuite și dezosate pot fi înlocuite cu pui întregi. Se răcește în marinată cel puțin 1 până la 2 ore, întorcându-se ocazional. Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când se termină.