Puiul la grătar cu sos de migdale și usturoi este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 96G de proteine, 117g de grăsime, și un total de 1552 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de suc de lămâie, ulei de măsline, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui în sos de usturoi-migdale, Pui în sos de usturoi-migdale, și Pui la grătar cu sos de chili-usturoi de mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru sos, înmuiați fasolea într-o cantitate generoasă de apă peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Sos
Apă
2
Folosind cioburi de pasăre, tăiați fiecare pui de-a lungul coloanei vertebrale și îndepărtați cât mai mult din coloana vertebrală. Apăsați puii cu pumnul pentru a le aplatiza ușor și apoi așezați-le într-un vas mare de sticlă care se va potrivi în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De Curte
3
Combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline, oregano, vinul, usturoiul, ceapa și puțină sare și piper într-un blender și pur și pur pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Ceapă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Întindeți pasta peste pui și masați-o în carne. Acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore sau, de preferință, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Pâine Cu Nuci și Stafide
5
A doua zi, scurgeți fasolea, puneți-le într-o cratiță și adăugați suficientă apă proaspătă pentru a acoperi fasolea cu aproximativ 3 inci. Se aduce la fierbere la foc mediu și se fierbe timp de 10 minute, apoi se reduce focul și se fierbe fasolea până se înmoaie complet, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se scurge bine.
7
Puneți fasolea, migdalele, usturoiul și oțetul într-un robot de bucătărie și procesați până la o pastă netedă. Adăugați treptat uleiul de măsline și sucul de lămâie prin orificiul din capac, procesând până la un sos gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Migdale
Oțet
Usturoi
Fasole
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
8
Se adaugă uleiul de semințe de in și se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De In
9
Preîncălziți broilerul până când este foarte fierbinte, pregătiți grătarul sau preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Ștergeți excesul de marinată din pui, apoi gătiți sub broiler, pe grătar sau într-o tigaie la cuptor până la fiert, aproximativ 45 de minute. Testați străpungând cea mai groasă parte a cărnii cu un cuțit: când puiul este gătit, sucurile vor curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
Cuțit
11
Tăiați găinile în jumătate, presărați ierburile și serviți cu sosul și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
Pui
Ierburi
Sos
12
Gust
13
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA