Pui la grătar cu sos de migdale și usturoi

Pui la grătar cu sos de migdale și usturoi
Puiul la grătar cu sos de migdale și usturoi este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 96G de proteine, 117g de grăsime, și un total de 1552 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de suc de lămâie, ulei de măsline, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui în sos de usturoi-migdale, Pui în sos de usturoi-migdale, și Pui la grătar cu sos de chili-usturoi de mure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sos, înmuiați fasolea într-o cantitate generoasă de apă peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
SosSos
ApăApă
2
Folosind cioburi de pasăre, tăiați fiecare pui de-a lungul coloanei vertebrale și îndepărtați cât mai mult din coloana vertebrală. Apăsați puii cu pumnul pentru a le aplatiza ușor și apoi așezați-le într-un vas mare de sticlă care se va potrivi în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
3
Combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline, oregano, vinul, usturoiul, ceapa și puțină sare și piper într-un blender și pur și pur pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Întindeți pasta peste pui și masați-o în carne. Acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore sau, de preferință, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
5
A doua zi, scurgeți fasolea, puneți-le într-o cratiță și adăugați suficientă apă proaspătă pentru a acoperi fasolea cu aproximativ 3 inci. Se aduce la fierbere la foc mediu și se fierbe timp de 10 minute, apoi se reduce focul și se fierbe fasolea până se înmoaie complet, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se scurge bine.
7
Puneți fasolea, migdalele, usturoiul și oțetul într-un robot de bucătărie și procesați până la o pastă netedă. Adăugați treptat uleiul de măsline și sucul de lămâie prin orificiul din capac, procesând până la un sos gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MigdaleMigdale
OțetOțet
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Se adaugă uleiul de semințe de in și se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De InUlei De In
9
Preîncălziți broilerul până când este foarte fierbinte, pregătiți grătarul sau preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Ștergeți excesul de marinată din pui, apoi gătiți sub broiler, pe grătar sau într-o tigaie la cuptor până la fiert, aproximativ 45 de minute. Testați străpungând cea mai groasă parte a cărnii cu un cuțit: când puiul este gătit, sucurile vor curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
CuțitCuțit
11
Tăiați găinile în jumătate, presărați ierburile și serviți cu sosul și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
PuiPui
IerburiIerburi
SosSos
12
Gust
13
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista