Pui la grătar cu sos de grătar Alb
Pui la gratar cu sos de gratar alb ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 73 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet, strop de sare, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui La Grătar Cu Sos De Grătar Alb, Pui La Grătar Cu Sos De Grătar Alb, și Pulpe de pui la grătar cu sos alb de grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la cald mediu folosind ambele arzătoare.
Pentru a pregăti puiul, slăbiți pielea de pe sâni introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați sarea și următoarele 4 Ingrediente (sare prin pulbere de chile); frecați sub pielea slăbită.
Opriți arzătorul din stânga (lăsați arzătorul din dreapta pornit). Acoperiți grătarul cu spray de gătit.
Așezați puiul pe grătar peste arzătorul drept; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Mutați puiul la grătar peste arzătorul din stânga. Acoperiți și gătiți 35 de minute sau până când ați terminat, întorcându-vă o dată.
Scoateți puiul de pe grătar; aruncați pielea.
Pentru a pregăti sosul, combinați maioneza și ingredientele rămase, amestecând cu un tel.