Pui la grătar cu salată de Mesclun mărunțită

Pui la grătar cu salată de Mesclun mărunțită
Puiul la grătar cu salată de mesclun mărunțită este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 288 calorii, 38g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână șalotă, sare, miere ușoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Rețete similare includ Pui la grătar cu salată de Mesclun mărunțită, Piept de pui la grătar pe Mesclun, și Friptură de fustă la grătar și salată Mesclun cu pansament Miso.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună sucul de lămâie, mierea, fulgii de ardei roșu și 3/4 linguriță de sare într-un castron mare și adăugați ulei într-un flux lent, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MiereMiere
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Transferați puiul într-o pungă de plastic sigilabilă de 1 galon și adăugați 1/3 cană vinegretă de var, apoi sigilați punga. Marinați puiul la temperatura camerei 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Pui întregPui întreg
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Transferați încă 1/3 cană de vinaigretă de var într-un castron, amestecați roșiile și șalotele și marinați până când puiul este terminat de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TomateTomate
Pui întregPui întreg
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Transferați încă 1/3 cană de vinaigretă de var într-un castron mare și puneți-o deoparte pentru puiul gătit. Puneți vinaigreta de var rămasă într-un recipient mic etanș și rezervați pentru împachetări de salată (urmează rețeta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
VinetăVinetă
Salată VerdeSalată Verde
FolieFolie
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scoateți puiul din pungă, aruncând marinada și presărați peste tot cu restul de 1 1/2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
SareSare
1
Deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului și pe capac. Aprindeți un coș de fum mare de brichete de cărbune (80 până la 10
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
și turnați-le uniform pe 1 parte a raftului inferior (veți avea un strat dublu sau triplu de brichete).
3
Când cărbunele devine alb cenușiu (după 15 până la 20 de minute) și vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde, prăjiți sânii de pui, începând cu părțile pielii în jos, pe un raft ușor uns peste cărbuni, neacoperit, întorcându-se o dată, până se rumenesc bine, 5 până la 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
4
Mutați pieptul de pui rumenit pe partea laterală a grătarului fără cărbuni și gătiți, acoperit cu capac, întorcându-se ocazional, până când este gătit, încă 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Preîncălziți toate arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reglați căldura la moderat.
2
Puneți puiul pe grătar ușor uns, acoperit cu capac, rotind frecvent, până se rumenesc bine, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Opriți 1 arzător (arzător Mijlociu dacă există
4
și aranjați toate puiul ars pe raft deasupra arzătorului de închidere. Gatiti carnea de pui tocata, acoperita cu capac, intoarcandu-se o data, pana cand este gatita, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
1
Transferați puiul la grătar fierbinte într-un castron mare cu vinetă de var și întoarceți-l la strat. Se lasă în castron 5 minute, apoi se transferă într-un platou și se acoperă ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui La GratarPui La Gratar
VinetăVinetă
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Aruncați împreună mesclun, busuioc, amestec de roșii și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MesclunMesclun
TomateTomate
BusuiocBusuioc
SareSare
2
Stropiți niște vinaigretă de var din castron peste pui și serviți cu salată mesclun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Pui întregPui întreg
MesclunMesclun
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
* Dacă nu puteți face grătar în aer liber, puiul poate fi prăjit, cu pielea în sus, într-o tigaie mare de copt superficială, căptușită cu folie, în mijlocul unui cuptor preîncălzit de 500 de grade F până când pielea este crocantă și puiul este gătit, 25 până la 35 de minute în total.• Dacă faceți învelișurile de salată (urmează rețeta), puneți deoparte 2 jumătăți de sân fierte. Se răcește la temperatura camerei, apoi se răcește, acoperit cu folie de plastic, până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Salată VerdeSalată Verde
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista