Pui La Grătar Cu Ierburi Cu Salată De Pepene Verde-Feta
Pui la grătar cu ierburi cu salată de pepene verde-Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 305 calorii, 29G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,03 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, oregano, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Coapse de pui la grătar de 30 de Minute cu pepene verde și salată Feta, Salată de pepene verde, Feta și roșii la grătar cu 3 ingrediente, și Salată de pepene verde la grătar cu Feta,mentă și tei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 7 ingrediente într-un vas puțin adânc; scoateți și rezervați 2 linguri de marinată pentru salată de pepene verde-Feta.
Adăugați puiul în vas; acoperiți și răciți 30 de minute.
Pulverizați grătarul de gătit la grătar rece cu spray pentru grătar; așezați pe grătar la foc mediu (300 până la 350).
Grill 6 minute pe fiecare parte sau până la făcut.
Se servește cu salată de pepene verde-Feta.