Pui La Grătar Balinez
Puiul la grătar balinez este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 35 de porții. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 22 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ghimbir, căței de usturoi, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Pui La Grătar Balinez, Pui balinez satay, și Pui balinez (ayam Pelalah) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați usturoiul, ardeii iute, șalota, ghimbirul și turmericul și pulsați până se toacă mărunt.
Adăugați 1/4 cană de ulei vegetal și pulsați într-o pastă fină.
Transferați pasta într-o tigaie mică și gătiți la foc moderat, amestecând, până când este parfumată și ușor rumenită, aproximativ 5 minute.
Lăsați pasta să se răcească complet și condimentați cu sare și piper.
Puneți puiul într-un vas de copt și frecați pasta peste tot.
Așezați frunzele de dafin deasupra. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Aprinde un grătar. Tapetați grătarul cu o foaie dublă de folie de aluminiu rezistentă periată ușor cu ulei.
Transferați puiul pe folie, cu pielea în sus. Acoperiți și grătiți la foc moderat (350 până la 37
timp de 1 oră, până aproape fierte prin.
Adăugați limele în folie și grătiți puiul până când sucurile se limpezesc atunci când o coapsă interioară este străpunsă, cu aproximativ 15 minute mai mult. Tăiați puiul, transferați-l într-un platou și serviți cu limes.