Pui la gratar cu Slaw de soia dulce și sos de scufundare

Pui la gratar cu Slaw de soia dulce și sos de scufundare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar cu Slaw dulce de soia și sos de scufundare. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 650 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți ceapă verde, ghimbir cristalizat, piept de pui jupuit și dezosat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Încercați Pui la grătar Thailandez cu sos dulce și picant, Pulpe de pui în stil thailandez la grătar, cu sos dulce-picant și orez de nucă de cocos, și Creveți dulci la grătar cu sos de scufundare Cilantro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă zahărul. Gatiti timp de 10 minute sau pana cand zaharul se dizolva, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți din căldură. (
3
Amestecul se va îngroșa.) Rezerva 1 1/2 cesti amestec de soia, și retrase din circuitul agricol.
4
Ungeți ambele părți ale puiului uniform cu amestecul de soia rămas; acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Grătar, acoperit cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până la finalizare.
7
Aruncați împreună broccoli slaw, ceapă verde, semințe de susan și 1/2 cană amestec de soia rezervat; top cu pui la grătar. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui La GratarPui La Gratar
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Salată De BroccoliSalată De Broccoli
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
8
Se servește cu restul rezervat 1 cană amestec de soia pentru scufundare.
9
Somon la grătar cu Slaw de soia dulce și sos de scufundare: înlocuiți 6 fileuri de somon (4 uncii) pentru pui și grătați 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Revista