Pui la gratar cu salata de rosii-Avocado este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 495 calorii, 41G de proteine, și 28G de grăsime per portie. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți avocado, oțet de cidru, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 71%. Încercați Pui la gratar cu salata de rosii-Avocado, Salată De Avocado La Grătar, Roșii, Ceapă Roșie, și Salată de porumb la grătar, Avocado și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron mic; amestecați cu un bici. Se răcește amestecul de zară până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
3
Înveliți ușor puiul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Combinați uleiul, pudra de ceapă, chimenul, 1/2 linguriță de sare și chipotle; frecați uniform peste pui. Înveliți porumbul și ceapa cu spray de gătit. Aranjați puiul, porumbul și ceapa pe grătar; grătați 8 minute sau până când ați terminat, întorcând puiul și ceapa o dată și porumbul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Umăr
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți din grătar; lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Tăiați sâmburii de porumb din știuleți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
7
Felie de pui. Aranjați 1 sân pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Aranjați 2 felii de roșii galbene și 2 roșii pe fiecare farfurie. Topiți fiecare porție cu 1/4 cană de roșii cherry. Împărțiți porumbul, ceapa și avocado uniform între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1 Ardei Arbol Uscat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
8
Presărați 1/4 linguriță de sare peste salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Stropiți aproximativ 1 1/2 linguri de pansament peste fiecare salată.