Pui La Cuptor Marinat Asiatic
Puiul copt marinat Asiatic necesită în jur 13 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 64 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Chow. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ulei de susan, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 11%. Rețete similare includ Pulpe De Pui Marinate Asiatice, Pulpe De Pui Marinate Asiatice, și Pui marinat asiatic cu orez prăjit cu porumb și busuioc.
Instrucțiuni
Așezați totul, cu excepția puiului, într-un vas de copt rezistent la broiler de 13 x 9 inci și bateți pentru a combina.
Așezați puiul într-un singur strat în marinată și întoarceți-l la strat. Acoperiți, refrigerați și marinați cel puțin 12 ore și până la 24 de ore, întorcând puiul cel puțin o dată în timpul marinării.
Scoateți puiul din frigider și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute. Între timp, încălziți cuptorul la 475 F și aranjați un suport în mijloc.Întoarceți toate bucățile de pui cu pielea în sus în vas (dacă utilizați tobe, întoarceți-le doar pentru a le acoperi în marinată).
Coaceți până când puiul începe să capete o culoare maro închis, aproximativ 40 de minute.Puneți cuptorul la fiert și fierbeți până când pielea de pui este crocantă, cu aproximativ 3 până la 5 minute în plus.
Se servește cu sosul pe lateral.