Pui la cuptor cu umplutură de mere
Puiul la cuptor cu umplutură de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 744 calorii, 32g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,79 USD pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 10 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ceapă, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Sandy ' s Chicken (Pui copt cu umplutură și brânză), Sos De Mere La Cuptor, și Gogoși De Ciocolată Cu Mere Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați o tigaie de 9x13 inch cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați pesmetul, ceapa, țelina, merele și bulionul. Condimentează cu pătrunjel, rozmarin, cimbru, salvie, sare și piper.
Transferați în vasul de copt. Aranjați bucățile de pui în vas, astfel încât acestea să fie parțial acoperite cu umplutura.
Stropiți cu unt. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit.
Îndepărtați folia și continuați să coaceți 30 de minute, până când sucurile de pui se limpezesc și umplutura se rumenesc ușor.