Pui la cuptor cu orez
Rețeta de pui la cuptor cu orez poate fi preparată în aproximativ 45 de minute . Această rețetă are 8 porții. Pentru 1,56 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 439 de calorii , 24 g de proteine și 6 g de grăsimi . Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 164 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită orez, jumătăți de piept de pui, amestec pentru supă de ceapă și lapte. Cu un scor la cupă de 67% , acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum orez Kerabu (salată de orez) , orez prăjit cu conopidă, orez brun și legume și budincă de orez cu stafide la cuptor .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați fiecare piept de pui în jumătate pentru a obține un total de 8 bucăți; puneți deoparte.
Amestecați supa cremă de ciuperci cu lapte. Păstrați 1 cană din amestec.
Combinați amestecul rămas cu orezul, ciupercile nescurse și 1 plic de amestec uscat pentru supă de ceapă.
Puneți amestecul de orez într-o tavă de copt de 23x33 cm. Aranjați bucățile de pui deasupra.
Turnați amestecul de supă pus deoparte peste pui și presărați cu celălalt plic de amestec de supă de ceapă. Acoperiți bine cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Îndepărtați capacul și coaceți încă 15 minute.
Se lasă să se răcească 10 minute și se servește.