Pui la cuptor cu ceapa
Puiul la cuptor cu ceapă necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 377 de calorii, 32 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Pentru 1,8 USD per porție, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână muștar maro picant, ceapă, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 53%. Rețete similare includ pui la cuptor cu ceapă, pui la cuptor cu ceapă și pui la cuptor cu ceapă crocantă.
Instrucțiuni
Combinați muștarul și sosul de soia într-un castron puțin adânc; pus deoparte.
Într-o tigaie mică, prăjiți ceapa la foc mediu până se rumenește ușor, aproximativ 3 minute.
Se toarnă într-un vas puțin adânc.
Adăugați pesmet și bulion; amesteca bine. Înmuiați puiul în amestec de muștar, apoi acoperiți cu amestecul de pesmet.
Se aseaza pe un gratar peste o tava unsa cu unt.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 25 de minute sau până când sucurile curg limpede.