Pui Glasat cu Caise

Pui Glasat cu Caise
Pui glazut cu caise ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Acest fel principal are 281 de calorii, 43 g de proteine și 8 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 2,06 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați sare, piper măcinat grosier, ketchup și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 77%. Încercați pui cu glazură cu caise, pui cu glazură cu caise și pui cu glazură cu caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o tavă de friptură mică cu folie; pulverizați folie cu spray de gătit și puneți deoparte. Într-un castron mare, sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați primele opt ingrediente. Pune la microunde, descoperit, la putere maximă timp de 90 de secunde, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Înmuiați puiul în sos. Aranjați în tava pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Turnați sosul rămas peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 45-55 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 170°, ungeți o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista