Pui fript cu lămâie-rozmarin cu cartofi

Puiul fript de lămâie-rozmarin cu cartofi este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție conține 885 calorii, 58G de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, piper, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui fript cu lămâie și rozmarin cu cartofi crocanți, Pui Fript Cu Rozmarin De Lămâie, și Pui prăjit cu lămâie și rozmarin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui; tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sâni și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați 1 lingură de ulei, rozmarin, coajă, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și usturoi într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente sub pielea slăbită și peste sâni și tobe. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară. Ridicați vârfurile aripilor în sus și în spate și puneți-le sub pui.
Așezați puiul, pieptul în sus, pe un suport acoperit cu spray de gătit și așezați raftul într-o tigaie.
Aruncați cartofii cu restul de 1 lingură de ulei. Aranjați amestecul de cartofi uniform în jurul puiului.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute.
Creșteți temperatura cuptorului la 450 și coaceți încă 20 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 17
Scoateți puiul din tigaie; lăsați să stea 15 minute.
Presărați cartofii cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper.
Îndepărtați pielea de la pui; aruncați. Tăiați puiul și serviți cu cartofi și pene de lămâie.
Notă de vin: puiul fript este foarte versatil cu vinul, la fel și condimentele folosite aici. Iarna, de obicei voi servi acest fel de mâncare cu un vin roșu pământesc precum pinot noir. Dar acum, odată cu apropierea verii, prefer Beaujolais, un roșu exuberant Fructat cel mai bine servit ușor răcit. Încercați "Fleurie" Beaujolais 2004 de George Dubeouf (12 USD). - Alina Gavril