Pui fiert și anghinare

Pui fiert și anghinare
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Puiul fiert și anghinarea ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 598 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui jupuite, oțetul, bulionul de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Încercați Pui fiert cu anghinare și mazăre, Pui grecesc fiert și anghinare, și Pui fiert cu anghinare și măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați grăsimea de pe coapse.
2
Se taie ceapa. Clătiți ciupercile și tăiați capetele tulpinii decolorate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Puneți puiul într-o tigaie antiaderentă de 11 până la 12 inci la foc mare. Bucăți ușor maronii, întorcându-se după cum este necesar, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ceapa, ciupercile și 1/2 cană de bulion în tigaie. Se amestecă pentru a elibera bucăți rumenite, se acoperă și se gătește 5 minute, apoi se descoperă și se amestecă des până când ciupercile se rumenesc ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul, pasta de roșii, cimbru și bulionul rămas. Apoi întoarceți puiul și sucurile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Între timp, cu un cuțit ascuțit, tăiați și aruncați 1/3 din fiecare anghinare și tăiați capetele decolorate ale tulpinilor. Rupeți și aruncați frunzele până la cele interioare fragede, de culoare verde pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Tăiați anghinarea în sferturi pe verticală. Cu cuțitul, tăiați bobinele fuzzy din inimile de anghinare și scoateți frunzele mici cu vârfuri spinoase. Scufundați sferturile de anghinare în aproximativ 2 litri de apă amestecată cu cele 2 linguri de oțet (astfel încât anghinarea se va întuneca mai puțin). Swish anghinare pentru a clăti, apoi se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Așezați anghinare deasupra puiului, acoperiți tigaia și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până când puiul și anghinarea sunt fragede când sunt străpunse, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Presărați pătrunjel peste amestecul de pui, apoi lingurați pe farfurii și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista