Pui Feta Grecesc
Reteta de pui feta greceasca este gata în aproximativ 4 ore și 10 minute și este cu siguranță un super fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 220 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, pătrunjel, iaurt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Sănătos De 5 Minute ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Pui Feta Grecesc, Burgeri de pui greci cu Feta, și Pui grecesc cu cartofi, conopidă și Feta.
Instrucțiuni
Amestecați iaurtul, usturoiul, oregano și ardeiul negru împreună într-un bol.
Adăugați puiul la marinada de iaurt, acoperind toate părțile. Acoperiți și refrigerați timp de 4 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți puiul din marinada de iaurt; așezați pe grătarul preîncălzit. Gatiti timp de 6 minute; flip și se presară cu brânză feta. Gatiti pana cand puiul nu mai este roz in centru si sucurile se limpezesc, inca 4-6 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Garnisiți cu pătrunjel proaspăt.