Pui Feta cu dovlecei

Puiul Feta cu dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 319 calorii, 40g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de piper, dovlecei, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Pui Feta Cu Dovlecei, Pui cu dovlecei și Feta – 5 puncte, și Taitei de dovlecei cu pui, Fetan si spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Stropiți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie.
Scoateți coaja de la lămâie în fâșii subțiri; pus deoparte. Tăiați subțire lămâia.
Așezați jumătate din felii în tigaie. Clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Așezați-l deasupra feliilor de lămâie și condimentați cu 1/8 linguriță de sare. Feliați fiecare dovlecel în jumătate pe lungime, apoi feliați fiecare jumătate în jumătăți de lună groase de 1/4 inch. Într-un castron, combinați dovleceii, pătrunjelul, piperul și uleiul rămas, feliile de lămâie și sarea; arunca.
Întindeți amestecul de dovlecei în jurul puiului și presărați Feta deasupra. Prăjiți până când puiul este gătit, 20 până la 25 de minute.
Transferați-l pe o tăietură și tăiați fiecare bucată în treimi. Împărțiți puiul, amestecul de dovlecei și lămâile între farfurii individuale și presărați cu coaja.Bacsis: pentru o garnitură aproape fără efort, care poate găti în timp ce puiul este la cuptor, faceți cartofi noi fierți, orez alb sau cuscus.