Pui Eugene

Pui Eugene
Puiul Eugene este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 371 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână smântână, piept de pui, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Încercați I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Preparatele Tale De Pui + Bulion De Pui De Casă, și Popeye Tso ' s Chicken (puiul Generalului Tso făcut cu pepite de pui Popeye) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Căptușiți un vas de copt din sticlă de 9x13 inch cu carne de vită uscată. Înfășurați pieptul de pui cu fâșiile de slănină și așezați pieptul de pui învelit pe carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Carne De VităCarne De Vită
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
3
Se amestecă smântâna și smântâna de supă de ciuperci și se toarnă uniform peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
SmântânăSmântână
Pui întregPui întreg
4
Coaceți descoperit în cuptorul preîncălzit timp de 3 ore și bucurați-vă, bucurați-vă!
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista