Pui Eugene
Puiul Eugene este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 371 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână smântână, piept de pui, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Încercați I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Preparatele Tale De Pui + Bulion De Pui De Casă, și Popeye Tso ' s Chicken (puiul Generalului Tso făcut cu pepite de pui Popeye) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Căptușiți un vas de copt din sticlă de 9x13 inch cu carne de vită uscată. Înfășurați pieptul de pui cu fâșiile de slănină și așezați pieptul de pui învelit pe carnea de vită.
Se amestecă smântâna și smântâna de supă de ciuperci și se toarnă uniform peste pui.
Coaceți descoperit în cuptorul preîncălzit timp de 3 ore și bucurați-vă, bucurați-vă!