Pui de vânător spaniol fumător

Pui de vânător spaniol fumător
Puiul vânătorului spaniol fumător este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 849 calorii, 60g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.17 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați paprika, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine și unt ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pui Spaniol Afumat, Orez Spaniol Fierbinte Afumat, și Friptură De Tigaie În Stil Spaniol Fumuriu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți deoparte sau pregătiți stocul și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
2
Ardei Char peste arzător cu flacără sau sub un broiler până când înnegrit peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
3
Așezați ardeii carbonizați într-un bol și acoperiți cu folie de plastic, răciți pentru a manipula, semințele și coaja ardeii și feliați subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Condimentați puiul din belșug cu sare și piper, încălziți o lingură de ulei de măsline extravirgin, o întoarcere a tigaiei, într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați puiul și rumeniți câteva minute pe fiecare parte, apoi îndepărtați-l pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Adăugați uleiul de măsline extravirgin rămas și ciupercile, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
7
Se adaugă ceapa și usturoiul, se condimentează cu sare și piper, se amestecă ocazional timp de 8 până la 10 minute, apoi se degajează tigaia cu sherry sau vin. Se amestecă roșiile pregătite, ardeii și ardeiul. Gatiti timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați puiul și fierbeți încă 10 minute. Opriți focul și răciți puiul, apoi acoperiți și păstrați-l pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Nota bucătarului: reîncălziți la foc mediu, acoperit, apoi fierbeți neacoperit până când este gata de servit.
10
Când puiul este fierbinte, aduceți șofranul și stocul pregătit la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
șofranșofran
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
11
Bateți polenta și gătiți până începe să se îndepărteze de oală. Se condimentează cu sare și se amestecă brânza rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
12
Serviți polenta în boluri puțin adânci și acoperiți cu Cacciatore spaniol și garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Așezați coaja de brânză, pachetul de plante medicinale, ceapa, țelina, morcovii, coaja de lămâie, frunzele de dafin, bulionul de pui și apa într-o oală și aduceți-o într-o bulă, apoi reduceți focul la foc mic. Fierbeți cel puțin 1 oră, apoi îndepărtați coaja, pachetul de plante și legumele cu o lingură sau o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
1
Încălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Aranjați roșiile pe o foaie de copt sau foi de copt într-un singur strat. Împrăștiați usturoiul printre roșii, îmbrăcați-vă cu ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi și condimentați cu sare și piper. Prăjiți roșiile până când se sparg și piei se despart și încep să se încarce, aproximativ 30 de minute. Se răcește roșiile până se răcește suficient pentru a se manipula și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Așezați roșiile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Ingrediente

2morcovi, felii pe unghimorcovi, felii pe unghi2antrenor pep clasificat 200-curentțelină, feliată pe unghițelină, feliată pe unghi9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1t pudră de piper alb1t pudră de piper alb227Nuci de orice fel (tocate)ciuperci cremini sau 3 capace portabella medii, feliate subțireciuperci cremini sau 3 capace portabella medii, feliate subțire596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisherry uscat sau 1/2 cană de vin uscat, alb sau roșusherry uscat sau 1/2 cană de vin uscat, alb sau roșu1mânăUn pătrunjel proaspăt cu frunze plate, tocatUn pătrunjel proaspăt cu frunze plate, tocat2frunze proaspete de dafinfrunze proaspete de dafin3cuișoareusturoi, tocat sau feliatusturoi, tocat sau feliat1ulei de măsline extravirgin, 2 întoarceri de tigaie plus câteva pentru stropireMai multe usturoi, zdrobitMai multe usturoi, zdrobit1Coaja decojită de lămâieCoaja decojită de lămâie1mânăO brânză Manchego proaspăt rasăO brânză Manchego proaspăt rasă3(iarnă)ulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măsline extra-virgin, pentru liberal burnițăUlei de măsline extra-virgin, pentru liberal burniță1ceapă, cantonatăceapă, cantonată1marecoaja tăiată dintr-o bucată de brânză Parmigiano-Reggiano sau 3 bucăți mici coaja poate economisităcoaja tăiată dintr-o bucată de brânză Parmigiano-Reggiano sau 3 bucăți mici coaja poate economisită24mari24 roșii de viță de vie organice coapte sau roșii mari de prune24 roșii de viță de vie organice coapte sau roșii mari de prune2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripolenta de gătit rapidpolenta de gătit rapid2mariardei gras roșuardei gras roșu1pincheUn șofran de cuplu (20 până la 24 de fire)Un șofran de cuplu (20 până la 24 de fire)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat907Nuci de orice fel (tocate)pulpe de pui dezosate, fără piele, tăiate din toată grăsimea și pielea (8 până la 10 bucăți)pulpe de pui dezosate, fără piele, tăiate din toată grăsimea și pielea (8 până la 10 bucăți)21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă dulce, feliată subțireceapă dulce, feliată subțire2(poate fi sau trece)boia dulce afumatăboia dulce afumată1crenguțăHerb pachet de mai multe fiecare cimbru proaspăt, pătrunjel și rozmarin, legatHerb pachet de mai multe fiecare cimbru proaspăt, pătrunjel și rozmarin, legat3Ceapa galbena medie, tocata12 căni de apă12 căni de apă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate87
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista